comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Sürpriz açıklama! "Cenk'i Trabzonspor ve F.Bahçe..."

04 Şubat 2014, Salı 17:38

Beşiktaş Kulübü Asbaşkan Deniz Atalay, Cenk'le dün sözleşme imzalarken, Fenerbahçe aradı, ardından da Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu aradı" dedi.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Atalay, “Cenk Tosun, Beşiktaşlı, dün akşam, Galatasaray'la yaptığımız basket maçını birlikte izledik. Sonrasında Manchester City – Chelsea maçını birlikte izledik. Çok fanatik bir Beşiktaşlı. Her şeyden önemlisi Cenk'in çok iyi bir Beşiktaşlı olması; kendi maçlarından fırsat bulup, İstanbul'a gelip, Beşiktaş'ın maçlarını izlemesi bizim için çok önemli. Cenk çok fedakârlık yaptı; ailesi çok fedakârlık yaptı. Biz onu istedik. Ailesi de bizi istedi. Kısmet oldu” dedi. 

 
Asbaşkan Atalay, “Cenk, diğer büyük kulüplerin hepsinin istediği bir oyuncuydu. Son ana kadar, biz transfer görüşmeleri yaparken, ismini vermek istemediğim kulüp başkanları kendisini aradı. Transfer etmek istediler. Cenk hiçbirini kabul etmedi. Fenerbahçe'den Cenk'i aradılar. Arayan Aziz Yıldırım değildi. Aracı vasıtasıyla görüştüler. Cenk, ‘ben Beşiktaş'a söz verdim, kabul edemem' dedi.  Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, biz Cenk'le birlikteyken aradı. Daha önce Galatasaray da kendisiyle ilgileniyordu. Cenk, bütün bunlara rağmen ben Beşiktaş'ta oynayacağım' dedi” şeklinde konuştu. 

TAM İSTEDİĞİMİZ TARZDA, BEŞİKTAŞ'I KALPTEN SEVEN BİR OYUNCU

Atalay, “ Beşiktaş formasını giymesi için fedakârlık yaptı. Cenk tam bizim istediğimiz gibi Beşiktaş formasını hakkını vererek giymek isteyen oyunculardan bir tanesi. Benim son dönemlerde gördüğüm en fanatik Beşiktaşlı” ifadelerini kullandı.  


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!