comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Jones, Bilic'e mesaj yolladı!

04 Şubat 2014, Salı 13:27

Beşiktaş'ın yeni transferi Jermaine Jones, topla idman eksiği olmasına karşın oynamaya hazır olduğunu söyledi.

Beşiktaş'ta yeni transfer Jermaine Jones basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Schalke'den gelen tecrübeli futbolcu: "Ligin en iyi iki oyuncusu Fernandes ve Almeida ile birlikte oynamaktan dolayı mutluyum" dedi.

Her gün daha iyiye gittiğini söyleyen Jones, "Fizik kondisyonumu üst düzeyde tutmaya çalışıyorum. Topla antrenman konusunda eksiklerim var. Teknik direktör tercih ederse oynamaya hazırım. Eğer hocamız bu doğrultuda bir karar alırsa bu hafta oynarım" dedi.
 
Jones, "Genç bir takımımız var. Onların öğrenme süreçlerinin devam etmesi gerekiyor. Onlara katkı için en iyi şeyleri, yolları göstermeye çalışacağım. Savaşma ve sahadaki kararlılığı gösterme konusunda yardımcı olacağım. Ligin en iyi takımlarından birine sahibiz, onların öğrwenme süreçlerine karşı sabırlı olmalıyız" ifadelerini kullandı.
 
Beşiktaş'ın teklifinin gelen en iyi teklif olduğunu ve düşünmeden kabul ettiğini söyleyen Jones, "Menajer geldi, sordu, tereddüt etmedim" dedi.
 
Jones, Oğuzhan'ın takımın yetenekli oyunculardan biri olduğunu söylerken Manuel Fernandes ve kendisi gibi oyuncuların bu isimlere liderlik yapması gerektiğini de belirtti.
 
Fazla kart görmesiyle ilgili olarak Jones, "Pozisyonum ve tekniğim gereği bu olabiliyor." dedi ve "Bazen saha içinde bazı oyuncular benim gibi roller üstlenmesi gerekebilir. Galatasaray'da da böyle bir oyuncu var. Ben de sahadaki sert oynayan ama adil oynayan futbolculardan biriyim. Bazen de taktik faul yapmam gerekir ve bu yüzden kart görürüm" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!