comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic transferlerden memnun

04 Şubat 2014, Salı 12:40

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, ara transferde yapılan transferlerden memnun olduğunu söylerken F.Bahçe'nin durumuyla ilgilenmediğini belirtti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, takıma yapılan yeni transferlerden memnun olduğunu söyledi.

BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarıyla sohbet eden Hırvat çalıştırıcı, Dany ve Jones'un takıma katılmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, gelecek sezon için anlaşmaya varılan Cenk Tosun için de "Cenk bizim için çok iyi bir hamle çünkü hem iyi bir oyuncu hem de yerli. Yönetimimiz doğru bir karar alarak böyle bir hamle yaptı, bizim için çok faydalı olacaktır" dedi.

Fenerbahçe'nin Eskişehir deplasmanında aldığı yenilgi ve puan farkının azalması konusundaki bir soru üzerine Bilic, "Fenerbahçe ve onların aldığı sonuçlarla ilgilenmiyorum, ben sadece kendi takımımla ilgileniyorum. Her maça çok iyi bir şekilde odaklanmamız lazım. Özellikle Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için büyük bir şansımız var, her şey bizim elimizde. Maç maç ele alıp,toplayabildiğimiz kadar puan almaya gayret edeceğiz" diye konuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!