comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Dany'den ilk açıklamalar

03 Şubat 2014, Pazartesi 13:36

Beşiktaş'ın yeni transferi Dany Nounkeu, transfer süreci ve hedefleri ile ilgili konuştu.

Beşiktaş'ın Galatasaray'dan kiralık olarak renklerine bağladığı Dany Nounkeu, BJK TV'ye özel açıklamalarda bulundu. Dany, sezonsonunda Galatasaray'a geri dönmek istediği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığınısöylerken, siyah-beyazlılardan gelen teklifi düşünmeden kabul ettiğini ifade etti.

İşte Dany'nin açıklamaları...
"TEKLİFE HEMEN 'EVET' DEDİM"

"Bugünbenim için bir adaptasyon günü. Bu adaptasyon süreci şu anda benim için iyi gidiyor. Burada olmak çok büyük bir gurur. Futbolda her şey mümkün. Bazenbeklentilerinize karşılık alıyorsunuz, bazen alamıyorsunuz. Menajerim Beşiktaş'ın benimleilgilendiğini söylediğinde hiç tereddüt etmedim. Bu kulübün büyük bir taraftar topluluğu var. Teklife hemen 'evet' dedim."

"BILIC BÜYÜK BİR HOCA"

"Bilic çok büyükbir hoca. Daha önce onunla çalışmadım ama Hırvatistan ile başardığı işleri hepimiz biliyoruz. Heroyuncu böylesine teknik direktörlerle çalışmak ister."

"SEZON SONUNDA NE OLACAĞINI GÖRECEĞİZ"

"Bugün itibariyle Beşiktaş'ın oyuncusuyum ve çok iyi temsil etmem gerekiyor. Sezon sonunda ne olacağınıgöreceğiz. Şu anda Beşiktaş'ın başarısı için odaklanacağım. Burada katkıda bulunmak içinelimden geleni yapacağım."

"G.ANTEP KARŞISINDA FAVORİYİZ"

"Gaziantepspor'a karşı önemli bir maç oynayacağız. Sıkı bir maç olacak. İki takımın da özgüveni oldukçayüksek. Çok sıkı bir şekilde odaklanmalıyız. Kağıt üzerinde favori biziz ve bunun karşılığını vermeye çalışacağız."

"BU FORMA İÇİN SAVAŞACAĞIM"

"Beşiktaştaraftarları şunu iyi bilsin, medyada çıkan spekülatif haberlere itibar etmesinler. Transferdöneminin başlangıcından bu yana birçok şey yazıldı. Haberde, sezon sonunda G.Saray'adönme yönünde bir niyetim olduğu söyleniyor. Böyle bir mülakat kesinlikle olmadı. Ben buradayım ve bu forma için savaşacağım. İnanıyorum ki iyi birdönem geçireceğiz."

"%100'ÜMÜ VERECEĞİM"

"Her oyuncu 12. adamın desteğini yanında hissetmek ister. Türkiye'de uzun süredir oynuyorum ve beni iyi tanıdıklarınıdüşünüyorum. Şunu bilsinler, burada her maç %100'ümü vermeye çalışacağım."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!