comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fikret Orman antrenmanda

03 Şubat 2014, Pazartesi 13:36

Spor Toto Süper Lig'in 20'inci haftasında oynayacağı Gaziantepspor maçı hazırlıklarına devam eden Beşiktaş'ta, 6 kişiden yoksun yapılan antrenmanı başkan Fikret Orman da izledi.

Beşiktaş futbol takımı, Başkan Fikret Orman'ın da takip ettiği idmanda Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Takımın çalışmasının bir bölümünü Fikret Orman ve Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim KuruluÜyesi Ahmet Kavalcı tarafından izlendi.

Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapılan idman 1.5 saat sürdü.Denge, kuvvet ve kondisyon antrenmanı yapan siyah beyazlılar, çalışmalarına salonda başladı. 50 dakika denge ve kuvvet çalışması yapan Beşiktaşlıoyuncular, daha sonra yeşil sahaya çıktı. İstasyonlardan oluşan parkuru değişmeli olarak koşulduktan sonra, kondisyon koşularıyla idman noktanladı.

Antrenmana tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarına devam edilen Tomas Sivok ile tedavilerinedevam edilen Manuel Fernandes, Hugo Almeida, Tolga Zengin, Ersan Gülüm ve bireysel çalışan Necip Uysal katılmadı.

Beşiktaş,Gaziantepspor maçı hazırlıklarına bu akşam saat 17:00'de basına kapalı yapacağıantrenmanla devam edecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!