comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'tan Dany açıklaması; 'Yalan...'

03 Şubat 2014, Pazartesi 12:35

Beşiktaş Kulübü, Galatasaray'dan kiralık olarak transfer edilen Dany'nin Sabah Gazetesi'nde yer alan "Amacım Galatasaray'a dönmek" açıklamasını yalanladı.

Beşiktaş Kulübü, Galatasaray'dan kiralık olarak transfer edilen Dany'nin Sabah Gazetesi'nde yer alan "Amacım Galatasaray'a dönmek" açıklamasını yalanladı. Siyah-beyazlı kulüp, gazetedeyer alan haberin gerçeği yansıtmadığını ve Dany'nin BJK TV ekranlarına çıkarak hakkında çıkan haberleriyalanlayacağı belirtildi.

Yapılan açıklamada; 

Bugün Sabah Gazetesi'nde “Amacım Galatasaray'a dönmek” başlıklıhaberle ilgili açıklamamızdır:

Sabah gazetesinde kaynağının ne olduğu belli olmayan, 'Amacım Galatasaray'a Dönmek' başlıklı haberi kınıyoruz.

Futbolcumuz Dany Nounkeu'nun Kamerun kaynaklı bir internet sitesine açıklama yaptığı iddiasıyla yayınlanan, Dany'e atfedilen ve amacının sezon sezonunda tekrar geri dönmek olduğuna yönelik ifadelere yer verilen uydurma haberi şaşkınlıkla karşılıyoruz...

Söz konusu habere kaynak gösterilen Camer-Foot isimli internet sitesi dünyanın en kapsamlı arama motorları olan Google ve Yandex'de çıkmamaktadır.

Benzer isimli birçok internet sitesinde oyuncumuzun kulübümüze transferi hakkında bilgiler paylaşılmaktadır. Bahsi geçen sitelerden ‘cameroonfoot', “Galatasaray, Kamerunlu defans oyuncusu Dany Nounkeu'yu Beşiktaş'a verdi”, ‘camfoot' sitesiise “Dany Nounkeu Beşiktaş'ta” başlığıyla haberi işlemiş, ancak bu haberlerde futbolcumuzun ağzından söylenildiği gibi bir ifade yer almamaktadır.

Sabah gibi önemli bir gazetenin kaynak olarak sunduğu internet sitesi ve benzer isimlerdeki internet sayfalarında böyle bir haberin olmaması manidardır... Ayrıca futbolcumuz Dany Nounkeu, Kamerunlu hiçbir gazeteciye konuşmadığını, böyle birifadesi olmadığını ve profesyonel hiçbir futbolcunun böyle sözler söylemeyeceğini belirtmektedir. Dany, gün içerisinde BJK TV'nin canlı yayınına katılarak soruları yanıtlayacak ve bu iddialarlailgili açıklamalarda bulunacaktır." ifadeleri kullanıldı. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!