comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş yönetimi Dany'i sahiplendi!

03 Şubat 2014, Pazartesi 09:34

Beşiktaşlı taraftarların transferine karşı olduğu Kamerunluya yönetim sahip çıktı. Yönetici Torunoğulları, “Dany'yi teknik direktörümüz Bilic ve futbol direktörü Önder Özen'in onayı ile aldık. Milli takım forması da giyiyor. Güvenimiz tam” dedi.

Devre arası transfer döneminde kadrosunu stoperle takviye etmek isteyen Beşiktaş, Everton'dan Heitinga, Milan'dan Zaccardo, Manchester City'den Lescott gibi isimleri gündemine almıştı. Ancak bu isimlerle yapılan görüşmeler olumlu neticelenmeyince Galatasaray'ın Kamerunlu savunmacısı Dany Nounkeu sezon sonuna kadar kiralık olarak kadroya katılmıştı.

Camiada, ezeli rakibin gönderdiği bir oyuncunun bünyeye katılmasına taraftarın nasıl tepki koyacağı merak konusu oldu. Nitekim Dany ismi ilk ortaya çıktığı dönemde Beşiktaş'ın etkili taraftar grupları transfere şiddetle karşı çıkmıştı. Buna karşın yönetimden tecrübeli oyuncuya destek geldi. Beşiktaş'ın dış transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, Dany'ye güvenlerinin tam olduğunusöyledi.

Torunoğulları, Dany'nin hem teknik direktör Slaven Bilic'in hem de futbol direktörü Önder Özen'in onayıyla kadroya dahil edildiğini belirttti. Dany'nin hem Türkiye'yi hem de Beşiktaş'ı yakından tanıyan bir futbolcu olduğunun altını çizen Siyah-Beyazlı idareci “Hepimiz kendisini yakından biliyoruz. Galatasaray'a da zamanında Fatih Terim'in getirdiği bir oyuncu. Kamerun Milli Takımı'nın da formasını giyen bir futbolcu. Teknik ekibimiz de, biz de kendisine güveni- yoruz. Dany de sahada göstereceği performansla beklenilen katkıyı sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.

FORMAYI SIRTINA GEÇİRDİ

Öte yandan Dany, dün Ümraniye Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'ni gezdi. Kulübün medya sorumlusu Can İpekçi tarafından karşılanan ve tesisleri dolaşan tecrübeli savunma oyuncusu, daha sonra tedavilerine devam edilen, bireysel çalışmalarını sürdüren Necip Uysal ve Tomas Sivok ile tanışıp bir süre sohbet etti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!