comScore

Beşiktaş Beşiktaş

'Bana güvenin, Cenk iyi kaleci'

03 Şubat 2014, Pazartesi 08:34

Kayseri Erciyesspor maçında sakatlanan milli eldiven Tolga Zengin, meslektaşının çok iyi bir kaleci olduğunu belirtti. Cenk ise yedek beklerken hep çalıştığını ve kendisini her daim hazır tuttuğunu ifade etti.

Beşiktaş, Erciyes'i 3-2 yenerek ligde rahat bir nefes alsa da kaleyi Tolga'dan gelen ‘En az 2 hafta oynamayacak' haberiyle sarsıldı. Sezon başından beri bütün maçlara ilk 11'de başlayan tecrübeli eldiven sadece ilk yarıda oynanan Kayseri Erciyes maçında devre arasında yerini Cenk'e bırakmıştı.

Bu sebeple milli futbolcunun yokluğunda Cenk'in nasıl bir performans gös-tereceği önemli bir soru işareti oldu. Ancak Tolga da, Cenk Gönen'in iyi bir maç çıkaracağından emin...

‘8 KİLO FAZLADAN KURTULDUM'

Cenk, sezon başından beri kaleci antrenörü Jose Sambrade ile iyi çalıştığını ve 8 kilo fazlasını verdiğini belirtip “Jose ile çok iyi çalışıyoruz. Türkiye'nin en iyi kalecisi olan Tolga ile forma rekabetine girdim. Sezon başından beri de inanılmaz bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Hep de kendimi hazır tuttum. Taraftarın içi rahat olsun. Bana güvensinler. Tolga Ağabeyi aratmayacağım” ifadelerini kullandı.

Tolga Zengin de Cenk'in yıllardır Beşiktaş'ta oynayan kendisini ispatlamış bir oyuncu olduğunu belirtip“Cenk, Türkiye'deki en beğendiğim kalecilerden biri. Çok uyumlu bir şekilde çalıştık. Hatta birbirimizi tamamladığımızı da söyleyebilirim. Çok istikrarlı ve çalışkan biri Cenk. Ona inanıyorum ve güveniyorum” açıklamasını yaptı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!