comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Başkan Orman'dan Dany savunması!

03 Şubat 2014, Pazartesi 08:34

Dany transferine tepki gösteren yöneticiler, meselenin iyi futbolcu olup olmadığı değil, prestij ve marka değeri olduğunu söyledi,“Bu transferle bir camia, başka bir camiaya ezdirilmiştir. Başka stoper mi kalmadı da Dany'yi aldık” dediler.

Ezeli rakibi Galatasaray'dan Dany'yi alarak stoper sorununu çözdüğünü düşünen Beşiktaş'ta, Başkan Fikret Orman dışındaki tüm yöneticiler bu transfere karşı durdu. Siyah-beyazlı idareciler, Dany'nin iyifutbolcu olup olmadığını tartışmadığını dile getirerek, “Önemli olan, Beşiktaş'ın prestiji, ismi ve marka değeridir” ifadelerini kullandı.

Butransferle bir camianın başka bir camiaya ezdirildiğini dile getiren yönetimin, Başkan Fikret Orman'a, “Tabii ki Önder Özen ve Slaven Bilic'in işine karışmak doğru değil ama sen başkansın. Gerektiği zaman masayayumruğunu vuracaksın. Başka stoper mi kalmadı da gittik Dany'yi aldık” diye Fikret Orman'a karşı tavır aldılar.

Yöneticileri dinleyen siyah -beyazlı kulübün başkanı ise, “Biz yönetim olarak futbolu Önder Özen'e teslim ettik. Kaldı ki hocamız bu oyuncuyu çok istiyor. Dany'nin bize katkısağlayacağını düşünüyorlar” yanıtını verdi.

Öte yandan Beşiktaş İzlemeKomitesi'nin, Galatasaray'a gitmeden önce Dany'yi siyah - beyazlı yönetime önerdiği ortaya çıktı. Bu oyuncunun tüm maçlarını çıplak gözle bir seneizleyen İzleme Komitesi'nin tüm ısrarlarına rağmen, dönemin teknik direktörü Samet Aybaba bu oyuncuyureddetmişti. Dany'nin Galatasaray'a gitmesi üzerine, siyah - beyazlı kulüpte, Dany'yi kaptırdıkları için ufak bir kriz yaşanmıştı.

Beşiktaş Yönetimi, bu oyuncunun iyi performans sergilemesi halinde, 1 milyon 800 bin eurovererek Samet Aybaba'nın istemediği Dany'yi, bir kaç senelik bir gecikmeden sonra kadrosuna katabilecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!