comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Almeida, Beşiktaş Dergisi'ne konuştu

02 Şubat 2014, Pazar 13:38

Beşiktaş'ın golcü ismi Hugo Almeida, Beşiktaş Dergisi'ne özel açıklamalar yaptı.

Beşiktaş'ın golcü ismi Hugo Almeida, Beşiktaş Dergisi'ne özel açıklamalar yaptı.

İşte Almeida'nın açıklamalarından satırbaşları:

"BEŞİKTAŞ ÇOK GÜÇLÜ BİR KARAKTER"

"Beşiktaş'ta bulunduğum süre içerisinde daha da olgunlaştım. Burada hem spor hayatım hem de dışarıdaki yaşamım konusunda mutluyum. Birçok şey, benim için artı olarak gelişti."

"Slaven Bilic, herkesin bildiği gibi çok güçlü bir karakter. Bugüne kadar çalıştırdığı takımlarda da karakterini ve kapasitesini ortaya koymuş bir isim. Beşiktaş için çok uygun bir hoca olduğunu düşünüyorum."

"BENİM DE HEDEFİM VAR"

"Beşiktaş'ın hedefi her zaman şampiyonluk için mücadele etmektir. İlk sıradaki takımla aramızda epey bir puanfarkı var. İkinci yarıda bizler elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz."

"Bireysel olarak her futbolcu gibi benim de hedefim, her geçen gündaha iyi olmak, performans olarak takıma verebildiğimin en yükseğini verebilmek. Bunun için ben de elimden geleni yapıyorum."

"SAHAYA GİRENLER BEŞİKTAŞLI DEĞİL"

"Benim gollerimin sayılmamasından öte Galatasaray ve Kasımpaşa maçlarında genel olarak yaşananlar daha önemli. Her iki maçta da sahaya girenlerin Beşiktaş taraftarı olmadıkları aşikar."

"Hakem hataları uzun süredir bizim aleyhimize gelişiyor. Biz sahada hata yaptığımız zaman bir şekilde hakem tarafından sarı ya da kırmızı kartla cezalandırılıyoruz. Ama hakemler hatayaptığında, saha içinde onlar için bir yaptırım yok."

"İkinci yarı, kendi adıma fizik olarak daha iyi olmayı umuyorum. Aynı zamanda takımımızın da bir bütün olarak daha iyi olmasını temenni ediyorum. Taraftarımız da her zamankinden daha fazla bizim yanımızda olmasını istiyorum."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!