comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Orman kızdı! 'Messi olsa almam'

01 Şubat 2014, Cumartesi 10:35

Brezilya basınında Ronaldinho ile Beşiktaş hakkında çıkan transfer haberlere Başkan Fikret Orman ve yönetimden tepki geldi.

Beşiktaş yönetimi bu kez Ronaldinho'nun oyununa gelmedi. Yetkisiz menajerler Ayhan Yeşilbaş ve bir takım medya tarafından Ronaldinho'nun sözleşmesini fesh ettiği şeklindeki haberlerin yayılmasından rahatsız olan Beşiktaş yönetimi sert çıktı.

Siyah beyazlı yöneticiler "Ronaldinho Brezilya'daki takımından alacağı ilk taksidi ödenmeyince sözleşmeyi fesih tehdidi ile fısıltı gazetelerine açıklama yapmış. Bu arada Beşiktaş yönetimine de dolaylı haber yollamış. Beşiktaş yönetimi olarak Ronaldinho tranfseri ile uzaktan yakından ilişkimiz olamaz. Çünkü Beşiktaş Kulübü'nün menfaatleri doğrultusunda ödenecek fiyatı belirttik. Ama onlar bize dönmedi. Bizde bu oyuncu ile transfer görüşmelerini tamamen kapattık" yorumunu yaptı.

ORMAN SERT ÇIKTI

Beşiktaş kulübü Başkanı Fikret Orman TRT'ye yaptığı açıklamada "Beşiktaş yönetimi olarak kendisine Brezilya'daki kulübünden fazla ücret teklif ettik ve onlardan yazılı kabul belgesi bekledik. Duyumlarımız bu oyuncunun kulübünden peşinat almaması üzerine menajeri aracılığı ile medyaya kulüp ile fesh olayını gündeme getirerek şantaj olarak kullanmış. Messi olsa bu saatten sonra Beşiktaş'a almayız" Beşiktaş Kulübü'nün menfaatleri herşeyin üstündedir" dedi


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!