comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Dany transferine isyan!

15 Ocak 2014, Çarşamba 16:38

Beşiktaş taraftarı, Galatasaray'dan Dany'nin transfer edilmek istenmesine isyan ediyor.

Beşiktaş, Süper Lig'in ikinci devresinin başlamasına 10 gün kalmasına rağmen henüz transfer yapmadı.

Ara transferde 3 futbolcu almayı planlayan Beşiktaş yönetimi takımdan 3 oyuncunun gitmesi ve İbrahim Toraman ile Sezer'in affedilmemesine rağmen takıma takviye gerçekleştirmiş değil.
ACİL STOPER

Sivok'un hiç hesapta olamayan sakatlığı transferde tüm önceliğin stoper mevkiine verilmesine sebep oldu. Lescott, Heitinga ve Zaccardo gibi isimlerle görüşen ve şu ana kadar bir sonuca ulaşamayan yönetim, teknik heyetin onayı doğrultusunda rotasını Dany'e çevirdi.

Galatasaray'ın kadroda düşünmediği Dany ile ön görüşmeleri yapan ve 'olur' cevabı alan Beşiktaş yönetimi, taraftarların yoğun tepkisinden dolayı ikilemde kalmış durumda.

TARAFTAR İSYANDA!

Son günlerde ortaya atılan Dany iddiası siyah-beyazlı taraftarların çok büyük tepkisini çekti. Sosyal medya aracılığı ile görüşlerini dile getiren taraftarların en büyük isyanı, yine ezeli rakibinin istemediği' bir futbolcuya talip olunması. Taraftarlar daha önceki  yıllarda Fenerbahçe ve Galatasaray'ın istemeyip bıraktığı ve 'kendine takım bul' dediği futbolcuları hemen alan eski yönetimin ardından Fikret Orman döneminde de yine böyle bir transferin yapılacak olmasına çok tepkililer.

Hep aynı yanlışların yinelendiğini söyleyen taraftarlar "Dany alınacağına altyapıdan bir oyuncu oynasın veya Toraman affedilsin" şeklinde tepkilerini dile getiriyorlar.

Galatasaray'ın bu sezon oynadığı maçlarda en çok eleştirilen futbolcusu olan Dany'nin, isminin Beşiktaş ile anılması taraftarlar kadar kongre üyelerini de isyan ettirmiş durumda. Camianın önde gelen isimleri Dany transferinin henüz yönetim tarafından sonuçlandırılmadığını, ancak düşünülmesinin bile siyah beyazlı camiayı çok üzeceğini belirtiyorlar.

BEŞİKTAŞ'TA BAŞARILI OLAMADILAR

Beşiktaş daha önceki yıllarda ezeli rakiplerinin artık istemediği Mustafa Doğan, Ali Güneş, Berkant Göktan, Emre Aşık, Okan Buruk, Mert Nobre, Mehmet Yozgatlı gibi futbolcuları transfer etmişti. Fenerbahçe ve Galatasaray'dan gelen futbolcuların Beşiktaş'a neredeyse hiç  bir faydasının olmadığının altını çizen taraftarların verdiği son örnek ise Sezer Öztürk.

Teknik heyet ve Sportif direktör Önder Özen'in veto etmesine rağmen bonservis ödenerek alınan Sezer hiç kadroya giremediği gibi İbrahim Toraman ile kavga edip kadro dışı kalmıştı.

Sezer'in son vukuatı ise geçen hafta Almanya'da karıştığı kavgada bıçakla yaralanması olmuştu.

Siyah-beyazlı yönetimin taraftarların ve kongre üyelerinin her gün artan bu tepkileri karşısında Dany transferini yapıp yapmayacakları önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!