comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic: 'Şu an Mourinho gelse bile...'

15 Ocak 2014, Çarşamba 10:35

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Azerbaycan basınına milli takımlarının durumunu değerlendirdi; "Şu an, Mourinho dahi gelse Azerbaycan'ı büyük bir turnuvaya götüremez"

Beşiktaş teknik direktörü SlavenBilic, Antalya kampında Azeri gazetecileri kırmayarak bir röportaj verdi.

Azeri basınına oldukça kısa bir röportaj veren Bilic, komşu ülkenin Milli Takımı teknik direktörü Berti Vogts ile aralarının nasıl olduğuyla ilgili soruya; "Onunla daha önce konuştuk. Rusya'da Lokomotiv'in başındayken maçlarımı izlemiş. "Takımın muhteşem" diye bir yorum yapmıştı" dedi.

Azerbaycan Milli Takımı'nın geleceğiyle ilgili soruya ise Hırvat hoca; "Eğer iyi bir takımınız varsa büyük turnuvalara gidebilirsiniz. Rusya'ya karşı maçınızı izledim iyi bir takımınız var. Ama daha fazlası gerekiyor" dedi.

Sözlerine devam edenBilic; "Rusya veya Portekiz gibi takımlarla mücadele edebilmeniz gerekiyor. Şu anki Azerbaycan takımı ise mücadele edemiyor. Para ve istekten daha fazlası gerekiyor iyi sonuçlar için. Bu Berti Vogts ile alakalı bir durum değil. Şu an, Mourinho dahi gelse Azerbaycan'ı büyük bir turnuvaya götüremez" diyerek konuşmasını noktaladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!