comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Almeida takımda kalmak istiyor

14 Ocak 2014, Salı 14:35

Beşiktaş'ın Portekizli golcüsü Hugo Almeida, takımın Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın Portekizli golcüsü Hugo Almeida, takımın Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Almeida, biten sözleşmesi konusunda kulüple henüz anlaşamadığını ancak anlaşmayı çok istediğini belirterek Kasımpaşa maçının tekrarının kendileri için olumlu bir gelişmeolduğunu ifade etti.

İşte Almeida'nın açıklamaları:

"KONTRATIMI YENİLEMEK İSTİYORUM"

"İkinci yarı hazırlıklarımız devam ediyor. Şu anda çok yoğun değiliz, elimizden geldiğimiz kadarıyla ikinci yarıya iyi hazırlanmaya çalışıyoruz."

"Kontratımı yenileme görüşmelerim devam ediyor. Henüz anlaşamadık. Önümüzdeki tarihlerde belli olacak. İleriye yönelik bir kararım yok. Dünya Kupası'ndan önce ya da sonra gibi. Ben burada kalmak istiyorum, bunu hep söylüyorum. Ben kulüple anlaşmak istiyorum."

KASIMPAŞA MAÇINDAKİ POZİSYONA YORUM YAPAMIYORUM"

"Önceden yaşamadığım bir pozisyondu. O yüzden bu pozisyonla ilgili bir değerlendirme yapamıyorum. Maçın tekrar oynanacak olması bizim için çok iyi bir durum. Türkiye Futbol Federasyonu'nun vereceği kararlara saygı duyuyoruz her zaman."

"ARTIK GOLLERİM GEÇERLİ SAYILSIN"

"İlk yarıya çok iyi başladık. Galatasaray maçında olan olaylar biri çok etkiledi. Zaten kendi sahamızda oynayamıyoruz. O maçtan sonra ceza almak bizi olumsuz yönde etkiledi. Ben de kendi performansım adına daha iyi bir ikinci yarı çıkarmak istiyorum. Gollerimle birlikte takımıma yararlı olmak istiyorum. Bazı gollerim geçerli sayılmadı, artık geçerli sayılması tek dileğim. Daha fazla gol atarak katkı vermek istiyorum."

"BİZ KENDİ İŞİMİZİ YAPMAK İSTİYORUZ"

"Gerçeği söylemek gerekirse hayatımda görmediğim şeyler. Şiddetli bir davranış var. Sahaya sevinç gösterileri olabiliyor amabu sefer gösterilen şiddet biraz sıradışıydı. Taraftarların sahaya girmesini istemiyoruz. Biz kendi işimizi yapmak istiyoruz ve yapmaya da devamedeceğiz."

"Beşiktaş gibi üst düzey bir takımın sürekli hoca değiştirmesi güzel bir durum değil tabii ki ama her gelen hoca yeni hedeflerlegeliyor. Bu açıdan bakılırsa olumlu bir durum. Her gelen hoca ile daha yararlı çalışmaya çalışıyoruz."

"ÇOK SAKATLANMAM BENİM ŞANSSIZLIĞIM"

"Arkadaşlarım benden daha az sakatlanıyorsa bu benim şanssızlığımdır. Ben elimden geleni yapıyorum sakatlanmamak için. Aynı idmanları yapıyoruz ama şanssızlığı ben yaşıyorum."

"İlk yarı benim için güzel geçti. İkinci yarıda daha iyi maçlar çıkarmak zorunda olduğumu biliyorum. Kendimle ilgili imaj değişiklikleri zaman zaman arkadaşlarım arasında şaka konusu oluyor."

"RONALDO KASINTI GİBİ GÖRÜNÜYOR AMA..."

"Ronaldo bence bu ödülü almayı haketti. Bir çok eleştiri de aldı ama hak ettiği ödülü kazandı. Bazen kasıntı gibi durabilir ama bu onun sürekli kazanma arzusunu gösteriyor. Sahnede Altın Top ödülünü alırken de hırsını gösterdi bence. Bu ödülü daha önce de hak ediyordu ve sonunda aldı."

"G.SARAY DEĞİL, F.BAHÇE BİZDEN ÖNDE"

"Biz bir takımın herşeyden önce. Takım olarak kazanıp kaybediyoruz. Önümüzde çok kötü birtablo yok. İstatistik olarak çok koşan bir takımız. İkinci olan takımla çok büyük bir fark yok aramızda. Fenerbahçe ile aramızda fark var. Onlar son dakika golleriyle çok puan topladılar. Takım olarak kompakt durumdayız. Eksiğimiz yok. Biz de yarışa ortak olmak için maçları kazanmaya devam edeceğiz."

"BEN HOCA OLSAYDIM..."

"Bence büyük oyuncuları yönetmek daha kolaydır. Onlar yaptıkları şeyleri bilinçli olarak yaparlar. Ben teknik direktör olsaydım büyük oyuncularla çalışmayı tercih ederdim."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!