comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Sivasspor'dan Toraman açıklaması

14 Ocak 2014, Salı 11:35

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak isteyen Sivasspor'da transfer görüşmeleri de aralıksız devam ediyor.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak isteyen Sivasspor'da transfer görüşmeleri de aralıksız devam ediyor. "Transfer konusunda herhangi bir acelemiz yok" diyen kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, "Carlos'un transfer listesinde İbrahim Toraman ismi yok" dedi.

Sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak isteyen Sivasspor'da yönetim de kadroya yapılacak takviyeler konusunda yoğun çaba harcıyor. Teknik direktör Roberto Carlos'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren kırmızı beyazlı ekibin gündeminde İbrahim Toraman'ın olmadığı öğrenildi. Carlos'un transfer listesinde İbrahim Toraman'ın bulunmadığını belirten başkan Otyakmaz, "Transferde aceleci davranmak istemiyoruz. Ama bir gerçek var. Teknik direktörümüzün bize verdiği transfer listesinde İbrahim Toraman ismi yok. Bizim öncelikli hedefimiz kulübeyi zenginleştirmek. Çalışmalarımız bu yönde devam ediyor. Bütün yiğidoların içi rahat olsun" dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!