comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic'ten beraberlik yorumu!

30 Kasım 2013, Cumartesi 22:36

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, 3-3 berabere kaldıkları Fenerbahçe derbisinden sonra açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig 13. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşan Beşiktaş'ın teknik direktörü Slaven Bilic, maç sonu konuştu.
 
Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Bilic, oynanan oyundan memnun olduğunu ve 1 puana sevindiğini dile getirdi.
 
İşte Bilic'in açıklamaları;
 
"Harika bir maç oldu. Hem kendi oyuncularımı, hem rakip takım oyuncularını mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. İki takım da birçok fırsat yakaladı. Böyle bir atmosferde oynamak bizim için kolay değil."
 
"Ortaya koyduğumuz oyunla karakter gösterdik. Pas kombinasyonlarını çok iyi yaptık. Belli bölümlerde üstünlüğü ele aldık. Oyun fiziksel mücadeleye dönerse Fenerbahçe'nin avantajlı olacağını biliyordu. İkinci yarıda da oyun bu hale geldi ve 3-3'lük bir skor ortaya çıktı."
 
ALMEIDA VE FERNANDES KONUSU!
 
"1 puan her deplasman takımı için iyidir. ama bizim zihniyetimiz her maçı kazanmak üzeredir. 3-2 öne geçince hedefimiz galibiyetti ama o fırsatı kaçırdık. Yine de 1 puandan memnunum."
 
"Sözleşmeleri ve onların durumları ile ilgili konuşmak istemiyorum. Gerekirse uzun konuşmalar yapabilirim ama bu konuyu konuşmak için doğru bir ortam olduğunu düşünmüyorum."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!