comScore

Beşiktaş Beşiktaş

O Beşiktaşlı; 'F.Bahçe'ye gitmedim, pişmanım'

30 Kasım 2013, Cumartesi 17:36

Bir dönem Süleyman Seba'nın gitmesi için yapılan tezahüratlarda adı anılan forvet oyuncusu Ahmet Dursun, 100. yılda gelen şampiyonluğun ardından Fenerbahçe'ye gitmediği için pişman olduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın unutulmaz golcülerinden Ahmet Dursun, NTV Spor'un konuğu oldu. Tayfun Korkut ve Erol Bulut ile birlikte katıldığı programda kariyeri hakkında samimi açıklamalar yapan eski yıldız golcü, bir pişmanlığını da itiraf etti.

Siyah beyazlı takımda yaşadığı zor günler sırasında Fenerbahçe'den teklif aldığını hatta anlaştığını söyleyen Ahmet Dursun ancak son dakikada bu transferden vazgeçtiğini belirtti. "Beşiktaşlı Ahmet Dursun olarak anılmak istiyordum" diyen ve bu yüzden Fenerbahçe'ye gitmekten vazgeçtiğini ifade eden eski yıldız, bundan dolayı şimdi pişmanlık duyduğunu itiraf etti.

Ahmet Dursun, Beşiktaş'ta oynarken yedek kaldığı zamanlarla ilgili çok sorun yaşadığını belirterek; "İnönü'de tünelden çıkarak yedek kulübesine yürüdüğüm zaman utanıyordum. 100. yıldaki şampiyonlukta 22 maçta 8 gol attım. 22 maçın içinde 5-6 tane 5-10 dakikalık maçlar da vardır. Fenerbahçe, Kocaelispor gibi maçlarda sonradan oyuna girerek 3 puanlar kazandırdım. Lucescu haklıydı. Beşiktaş'ta süremi doldurmuştum. Sezon sonu Fenerbahçe ile her konuda anlaştım ama gitmedim. Beşiktaşlı olduğum için, her şeye inat öyle bir karar verdim. Yanlış bir karardı. Doyuma ulaşmıştım. Sıkıntılar falan da yaşadım. Takımdan gönderildim" dedi.

Ahmet Dursun, şimdiki kafasıyla Fenerbahçe'ye gitmediği için pişman olduğunu söyledi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!