comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Kartal, Fener'i böyle vuracak!

30 Kasım 2013, Cumartesi 10:36

Beşiktaş teknik direktörü Bilic, F.Bahçe'nin önce etkili kanat oyuncularını durdurmayı sonra da rakibini vurmayı planlıyor.

Türkiye'nin sonucunu merakla beklediği derbi öncesi Beşiktaş'ta da planlar galibiyet üzerine. Ancak siyah beyazlılar sonuca saldırarak gitmeyecek.

Sarı lacivertlileri Ümraniye'deki toplantılarda analiz eden teknik ekip, dev maçın stratejisini bu doğrultuda belirledi. Bilic, Fenerbahçe'nin sağdan ve soldan özellikle iki beki ile çok etkili hücum yaptığını tespit etti.

Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in çıkışları konusunda oyuncularını uyaran Hırvat teknik adam, önce kenarları sağlam tutmaları gerektiğini belirtti.

SÜRPRİZ SİLAH OĞUZHAN!

Rakiplerinin buna karşılık dengesiz değil, temkinli bir takım olduğuna dikkat çeken Bilic, kendi öğrencilerinden de sabırlı olmalarını istedi. Fenerbahçe'nin hücum etkinliğini azaltmaları halinde mutlaka gol bulacaklarını düşünen siyah beyazlı teknik adam bu konuda Oğuzhan'a özel görev verecek. Genç yıldız, driplingleri ile F.Bahçe defansının dengesini bozan isim olacak.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!