comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic hep orada kaldı! 'Şimdi liderdik...'

28 Kasım 2013, Perşembe 08:36

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, Galatasaray derbisi sonrasında taraftara verilen cezanın takımı da olumsuz etkilediğini söyledi, “Eğer 4 maçlık ceza almasaydık, Fenerbahçe'nin önünde bile olabilirdik” diye konuştu

Spor Toto Süper Lig'e iyi başlayan ancak Galatasaray derbisinden sonra bir anda zirveden inen Beşiktaş'ta, Teknik Direktör Slaven Bilic, tribünlere kesilen cezanın faturasını takımın ödediğini söyledi. Geçtiğimiz günlerde yöneticilerle sohbet eden Hırvat çalıştırıcı, “Takımı asıl olumsuz etkileyen ceza, bana değil tribünlere kesilen oldu” dedi, “Kendi cezama bile bu kadar üzülmedim” diye konuştu.

Torku Konyaspor, Kardemir Karabükspor ile Çaykur Rizespor maçında cezasını çeken ve Sivasspor karşılaşmasıyla dört maçlık cezasını tamamlayacak olan Beşiktaş'ta Bilic, yöneticilere, “Eğer dört maçlık seyircisiz oynama cezası almasaydık, bugün lider Fenerbahçe'nin önünde bile olabilirdik” yorumunu yaptı.

Verilen cezanın sadece iç saha maçlarını değil deplasman maçlarını da etkilediğini dile getiren deneyimli teknik adam ayrıca “Eğer Fenerbahçe'yi ve hemen arkasından Sivasspor ile Kasımpaşa'yı yenerek üçte üç yaparsak, cezanın bize verdiği puan zararını kapatmış oluruz. Bu nedenle önümüzdeki bu üç maç ligdeki hedefimiz açısından çok önemli. Her birinden üçer puan çıkarırsak sadece bazı şeyleri telafi etmiş sayılmayız, takım olarak kendimizi çok daha güçlü hissederiz” ifadesini kullandı.

"İNÖNÜ'DE KİMSE İNMEZDİ"

Bilic'in cezasıyla ilgili yaptığı yorumlara katıldıklarını belirten yöneticiler ise “Maalesef sahaya giren taraftarlar kulübü yaktı. Maddi ve manevi anlamda çok büyük hasar bıraktılar. İnönü'de oynasaydık Galatasaray derbisinde kimse sahaya inmezdi” dediler.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!