comScore

Medipol Başakşehir Medipol Başakşehir

Volkan Babacan'dan akıl almaz hatalar! - Milli Takım Haberleri

11 Şubat 2016, Perşembe 23:31
Volkan Babacan'dan akıl almaz hatalar! - Milli Takım Haberleri

Milli takımımızın ve Medipol Başakşehir'in kalecisi Volkan Babacan Türkiye Kupası çeyrek finalinde Çaykur Rizespor maçında büyük hatalar yaptı

FutbolArena Detay - Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Medipol Başakşehir sahasında Çaykur Rizespor'a 0-2 yenilirken, Milli takımımızın da kalesini koruyan Volkan Babacan yaptığı hatalarla iki gole sebebiyet verdi. 

Volkan Babacan'ın Çaykur Rizespor maçında yaptığı hatalar


İlk gol öncesinde oyunu başlatırken, takım arkadaşı yerine Robin Yalçın'a pas atan Volkan, yediği aşırtma golle takımının 0-1 yenik duruma düşmesine neden oldu. 70. dakikada ise Rizespor'un kontra atağında ortasahaya kadar çıkan Volkan, Mehmet Akyüz'ün boş kaleye yuvarladığı topu kalesinde gördü. Bu arada maçı Milli Takım teknik direktörü Fatih Terim de, Başakşehir Fatih Terim stadında canlı olarak izledi. 

Volkan Demirel baskı mı yarattı?


Volkan Babacan'ın bu hataları yaptığı gün, Milli takımın eski kalecisi Volkan Demirel de, Milli takıma alınmamasıyla sonuçlanan davayı geri çekti. A Milli Futbol Takımı'nın Kazakistan ile yaptığı 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri maçından önce kaleci Volkan Demirel'e hakaret ettiği öne sürülen taraftar ile tecrübeli kaleci Volkan Demirel davalık olmuştu. 

Volkan Demirel bugün şikayetini geri almasıyla ilgili olarak “Bu olay nedeniyle çok zarar gördüm, kariyerim de yara aldı. Belki bir daha milli formayı giyemeyeceğim. Konu ne kadar uzarsa bana o kadar zarar veriyor. O nedenle şikayetçi değilim” açıklamasında bulunmuştu. 

Volkan Demirel'in bu hareketi, affedilme yolunu açtığı şeklinde yorumlanırken, Volkan Babacan üzerinde de baskı yaratmış olabileceği düşünülüyor. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!