comScore

Barcelona Barcelona

Kafalar karıştı! ''Messi City'i merak ediyor''

26 Kasım 2013, Salı 11:37

Manchester City'nin başarılı isimlerinden Zabaleta, Lionel Messi'nin Manchester City'deki ortamı merak ettiğini söyledi.

Manchester City'nin Arjantinli oyuncusu Pablo Zabaleta, vatandaşı Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'nin birçok kez Manchester City'deki ortamı kendisine sorduğunu söyledi.

Ada basınına konuşan Zabaleta, 2005 ve 2008 yıllları arasında formasını giydiği Espanyol takımındayken Barcelonalı Lionel Messi ile arkadaşlık ilişkilerinin arttığını belirterek, "Barcelona kentindeyken onunla çok iyi bir dostluk kurmuştuk. Zaten birbirimizi uzun yıllardık tanıyorduk" dedi.
Manchester City'e 2008'de transfer olmasının iki gün ardından Şeyh Mansur bin Zayed El Nahyan'ın kulübü satın aldığını ve Messi ile iletişime devam ettiğini vurgulayan Zabaleta, "Lionel, City'e çok iyi bir dönemde geçtiğimi söylüyordu. City hakkında bana çok şey sordu" şeklinde konuştu.

Zabaleta, Manchester City'i tanıma aşamasında olduğu dönemlerde Messi'yi takım hakkında fazla bilgilendirememesine rağmen konuşmaya devam ettiklerini belirterek, "City'deki ortamı hala sık sık konuşuyoruz. Ayrıca, ben hala City'deyim" ifadesini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!