comScore

Barcelona Barcelona

Eksikler Martino'yu endişelendirmiyor..

22 Kasım 2013, Cuma 18:30

La Liga ekiplerinden Barcelona'da, Lionel Messi ve kaleci Victor Valdes'in sakatlıkları teknik kadroyu endişelendirmiyor..

La Liga'nın 14. haftasında Nou Camp'ta Granada ile karşılaşacak Barcelona'da basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Gerardo Martino, ''Dünyanın en iyi futbolcusu ve en iyi kalecisinden yoksunuz ama arkadan gelen çok iyi yedeklerimiz var ve şu anda daha zayıf olmamız için bir sebep göremiyorum'' dedi.

Yaklaşık 6 hafta sahalardan uzak kalacak Valdes'in yerine kaleyi devralacak Pinto ile antrenman sırasında yakından ilgilenen Martino, bu konuyla ilgili yöneltilen bir soru üzerine, ''Oyun stratejileri hakkında konuştuk. Kaleci ile konuşmak benim hoşuma gidiyor. Victor'dan farklı olarak başka istekleri var mı merak ediyordum. Pinto bu zamana kadar oynadığı tüm maçlarda çok iyi işler yaptı'' cevabını verdi.

Sezon başından bu yana 15 futbolcunun sakatlık sorunu yaşadığı Barcelona'da, Messi ve Valdes'in dışında Xavi, Dani Alves, Jordi Alba, Tello ve Jonathan Dos Santos'un mevcut sakatlıkları bulunuyor. Martino, bu oyunculardan Messi, Valdes ve Jordi'nin sakatlıklarını "ciddi'' olarak değerlendirirken, ''Diğer oyuncuların şimdilik bizi endişelendiren durumları yok. Sakat futbolcuları özür sebebi olarak kullanamayız'' ifadesini kullandı.

Öte yandan, Real Madrid yanlısı politikasıyla tanınan ''İntereconomia'' adlı televizyon kanalındaki ''Punto Pelota'' adlı spor programında, Lionel Messi ile Barcelona yönetimi arasında ilk defa ciddi sorunlar yaşandığı ve Arjantinli futbolcunun sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edildi. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!