comScore

Barcelona Barcelona

Barcelona'da sakat sayısı 8'e çıktı

21 Kasım 2013, Perşembe 14:35

La Liga ekibi Barcelona'nın Brezilyalı sağ beki Daniel Alves'in 7 ile 10 gün arasında değişen bir süre ile sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

La Liga'da geçtiğimiz sezonun şampiyonu Barcelona'da Dani Alves'ten gelen haber Katalan kulübünün taraftarlarını üzdü. Takımın Brezilyalı sağ beki Daniel Alves'in sağ bacağının dizardı kirişindeki soleus adalesi sakatlığı nedeni ile 7 ile 10 gün arasında değişen bir zaman aralığı boyunca forma giyemeyeceği belirtildi.

Brezilya Milli Takımı sağlık heyetinden gelen bilgi doğrultusunda bu teşhisin konduğu ifade edilirken, Alves'in Barcelona'nın La Liga'daki Granada ve Şampiyonlar Ligi'ndeki Ajax mücadelelerinde görev yapamayacağı kaydedildi.

Lige verilen mili maç arası sırasında Dani Alves, Brezilya Milli Takımı kampına katılsa da, Sambacıların bu süre içinde oynadığı 2 hazırlık karşılaşmasında da oynatılmadı. Bu maçlardan ilkinde Miami'de Honduras'ı 5-0 yenen Brezilya, diğerinde de Şili engelini 2-1'lik skorla aşarak galibiyete uzandı.

Bu veriler doğrultusunda Alves de Valdes, Jordi Alba, Pique, Fabregas ve Messi'den sonra Barcelona'da sakatlar kervanına katılırken, Granada sınavına tedavileri süren Xavi ve Tello'nun da yetişmesinin zor olduğu bildirildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!