comScore

Barcelona Barcelona

Barça'da transfer taarruzu başlıyor

19 Kasım 2013, Salı 14:34

Devre arası transfer sezonunda Barcelona'nın 3 önemli yıldız için düğmeye basacağı iddia edildi.

Devre arası transfer sezonu yaklaştıkça Avrupa'da transfer dedikoduları da artmaya devam ediyor. Barcelona'ya yakınlığı ile bilinen Mundo Deportivo da Katalan ekibi için çok önemli bir iddiayı gündemine taşıdı. Barcelona için 3 önemli yıldız ismi ortaya atıldı.

VIDAL, RAMIRES YA DA KOKE
Ocak ayı transfer döneminde teknik direktör Tata Martino'nun raporu doğrultusunda Barcelona'nın Atletico Madrid forması giyen Koke, Juventus'un yıldızı Vidal ve Chelsea'de oynayan Ramires için girişimlerde bulunacağı belirtildi.

Önemli bir transfer bütçesini orta saha ve forvet takviyesi için ayıran Barcelona'nın Vidal ve Ramires transferlerinde istediği sonucu alamaması durumunda Koke'ye yöneleceği ve bu oyuncunun kulübü ile anlaşılamaması durumunda da, minimum serbest kalma ücreti olan 36 milyon euroluk bedelin ödenip transferin gerçekleşeceği ifade edildi.

FORVETTE DE ARAYIŞ SÜRÜYOR

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın yıldız ismi Didier Drogba'yı da gündemine aldığı belirtilen Barcelona'da forvet arayışları da sürüyor. Katalan taraftarların sosyal medyada en çok istediği isim ise Dortmund forması giyen Lewandowski oldu. İspanyol ekibin devre arasında Tata Martino'nun istediği özellikle sahip bir golcüyü de kadrosuna katması bekleniyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!