comScore

Barcelona Barcelona

Mascherano'dan Messi; 'Artık bencil ol...'

18 Kasım 2013, Pazartesi 12:34

Lionel Messi'ye hem Barcelona'dan hem de Arjantin Milli Takımı'ndan arkadaşı Javier Mascherano'dan tavsiye geldi.

İspanya La Liga'nın 13. haftasında Barcelona'nın deplasmanda Real Betis'i 4-1 yenerek liderliğini sürdürdüğü karşılaşmada sakatlanan ve yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Lionel Messi'ye hem Barcelona'dan hem de Arjantin Milli Takımı'ndan arkadaşı Javier Mascherano'dan tavsiye geldi.

Lionel Messi'nin sakatlık anını anlatan Javier Mascherano, Arjantinli yıldızın iyileşme sürecinde kendinden başka kimseyi düşünmemesi gerektiğini ifade ederek "Messi'yi yerde yatar halde kulübeye bakarken gördüğümüzde bir şeylerin olduğunu anlamıştık zaten. Messi bu andan itibaren dünyanın en bencil insanı olmalı ve düzgün bir şekilde iyileşmelidir. Onun şu an rahatlamaya ve kendine zaman ayırmasına ihtiyacı var. O zaman daha iyi olacaktır. Messi gayet iyi. Tamamen iyileşmeye odaklanmış durumda. Kas sakatlığı yaşıyor ve bu dünyasını sarsacak bir problem değil" değerlendirmesinde bulundu.

Bu sezon 3 kulvarda toplamda 16 maça çıkan Lionel Messi, 14 kez gol sevinci yaşadı. Arjantinli yıldız, Real Betis maçında sakatlanmış ve yapılan resmi açıklamada 6 ila 8 hafta arasında sahalara dönemeyeceği ifade edilmişti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!