comScore

Barcelona Barcelona

Inter'in sahibinden sarsıcı Messi cevabı!..

17 Kasım 2013, Pazar 16:34

Inter'in dolar milyarderi sahibiErick Thohir, Messi ile ilgili gelen bir soruya verdiği cevapla dikkat çekti.

El değiştiren ve yeni sahibiyle önümüzdeki transfer döneminde sansasyonel transferler planyan Inter Milan'da Lionel Messi isimi gündeme geldi.

İtalyan basınında yer alan haberlerde kulübün Endonezyalı dolar milyarderi sahibi Erick Thohir'un Lionel Messi için sarfettiği sözlere yer verildi. Thohir, gelen bir soru üzerine "Messi mi? Neden olmasın. Hoca isterse olur, hocayla konuşacağım." cevabını verdi.

Thohir'in bu sözleri kısa süre içinde İtalyan basınında manşetlere çıkarken Inter'in eski Barcelonalı futbolcusu Thiago Motta'nın sözleri de haberler içinde yer aldı: "Eğer Messi Barcelona'dan ayrılacak olursa yeni adresi İnter olabilir. Elbet şu an formda, yaşı genç ama mutlaka bir zaman gelecek ve kariyerinde bir takım değişiklikler olacak"

Inter'in hisselerinin %70'ini alan ve Massimo Moratti dönemini sonlandırarak kulübün yeni başkanı olan Erick Thohir, İtalyan ekibini kısa süre içinde dünyanın en iyi 10 takımı arasına sokacağı vaadinde bulunmuş ve Inter taraftarlarını heyecanlandırmıştı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!