comScore

Barcelona Barcelona

Barcelona'nın tesislerinin ismi değişti

20 Şubat 2015, Cuma 13:31
Barcelona'nın tesislerinin ismi değişti

La Liga ekiplerinden Barcelona'da kulüp tesislerinin ismi 'Camp Tito Vilanova' olarak değiştirildi.

FutbolArena Dış Haberler - La Liga ekiplerinden Barcelona'da kulüp tesislerinin ismi 'Camp Tito Vilanova' olarak değiştirildi.

25 Nisan 2014'de hayatını kaybeden Tito Vilanova'ya kulübü Barcelona büyük bir jest yaptı. Katalan ekibine şimdiye kadar kattıkları için bir onur vermek istenen Tito Vilanova'nın ismi kulüp tesislerine verildi. Barcelona Ciutat Esportiva'nın ismi 'Camp Tito Vilanova' olarak değiştirildi. 
Kulüp başkanı Josep Maria Bartomeu yaptığı açıklamada, Vilanova'nın Barcelona değerlerini tüm alanlarda başarılı şekilde temsil ettiğini ve kendisinin ne kadar büyük bir kişilik, teknik direktör olduğunun gelecek nesillerin anlaması adına böyle bir karar aldıklarını açıkladı. 

Törene katılanlardan Tito Vilanova'nın eşi Montse Chaure ise şöyle konuştu: 'Tito'nun Barcelona için ne kadar ayrıcalıklı olduğunu bir kez daha çok iyi anladık. O herkes tarafından sevilen, burayı her zaman kendi evi gibi gördü ve onu hatırlamak için bunun önemli bir şey' dedi.

Tito Vilanova, 2008-2012 yılları arasında Barcelona'da yardımcı antrenörken; Pep Guardiola'nın gidişi sonrası teknik adam koltuğuna oturmuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!