comScore

Barcelona Barcelona

Messi itiraf etti

19 Şubat 2015, Perşembe 16:30
Messi itiraf etti

Barcelona'nın Arjantin yıldızı Lionel Messi, 2013-14 sezonunda saha dışı birçok sorun yaşaması nedeniyle istediği kadar başarılı olamadığını ve bu dönemi tamamen geride bıraktığını söyledi.

Barcelona'nın Arjantin yıldızı Lionel Messi, 2013-14 sezonunda saha dışı birçok sorun yaşaması nedeniyle istediği kadar başarılı olamadığını ve bu dönemi tamamen geride bıraktığını söyledi.

İspanyol basınına konuşan Messi, sene başından itibaren form tutmaya öncelik verdiğini belirterek, "İşin doğrusu, bu yıl formumu bir an önce en üst seviyeye çekmek için özel bir çaba sarf ediyorum" dedi.

Geçen yılki performansını beğenmediğini belirten Arjantinli oyuncu, "Geçen sezon çok iyi bir performans sergileyemediğimin farkındayım çünkü saha dışında birçok problemle uğraşmak zorunda kaldım. O dönem oluşturduğum kötü imajı değiştirmek ve önceki yıllardaki seviyeme dönmek istiyorum. 2015'e bu hedef doğrultusunda başladım" diye konuştu.

Barcelona'nın ligin ikinci yarısının başında Real Sociedad'a 1-0 kaybettiği karşılaşmanın ardından oynadığı son 11 maçını da aldığını hatırlatan Lionel Messi, "Takım olarak iyi form tuttuk. Real Sociedad karşında iyi oynayamamıştık ama ondan sonra her şey değişti. Artık eskisinden farklı olarak dinamik bir takımız ve sahada istediklerimizi yapabiliyoruz" ifadelerini kullandı.

Messi, takım olarak hedeflerinin ligde ve Avrupa'da kupaya uzanmak olduğunun altını çizerek, "Şampiyonlar Ligi'nde geçen yıl olduğu gibi Manchester City ile karşılaşacağız. Çok iyi oyunculara sahipler ve bizim için zorlu bir kura. Avrupa'da uzun süredir başarılı olamadıkları için bizi elemek isteyeceklerdir. Küçük detayların farkı belirleyeceği maçlar oynayacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Geçen yıl vergi kaçırdığı iddiasıyla hakkında soruşturma açılan Messi, Arjantin Milli Takımı ile Dünya Kupası finalinde Almanya'ya yenilerek elenmişti. Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique ile arasında sorun yaşandığı öne sürülen 27 yaşındaki futbolcu, tüm bunlara rağmen 2015'ten itibaren çıktığı karşılaşmalarda 11 gol atarak formda olduğunu göstermişti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!