comScore

Barcelona Barcelona

Messi Güiza'nın rekoruna göz dikti

17 Şubat 2015, Salı 16:10
Messi Güiza'nın rekoruna göz dikti

Messi, Ronaldo'yu geçer de sezonu gol kralı olarak tamamlarsa Daniel Güiza'nın elde ettiği başarıyı tekrarlayacak.
 

Barcelonalı yıldız Lionel Messi'nin Daniel Güiza'nın yolunda olduğu belirtildi. La Liga'da sezona tutuk bir başlangıç yapan ve Real Madridli Cristiano Ronaldo'nun gölgesinde kalan Arjantinli futbolcunun, son haftalarda yükselen formuna dikkat çekildi.
 
En son Levante maçında üç gol birden atan 27 yaşındaki futbolcunun, gol krallığı yarışında tekrar iddialı bir duruma geldiği ve Portekizli oyuncuya yaklaştığı belirtildi. 28 gollü rakibine karşın, gol sayısını 26 yapan Messi'nin bu sezon gol kralı olması durumunda, İspanya'da geçmişte Daniel Güiza ve Diego Forlan'ın yakaladığı başarının aynısını tekrarlayacağı ifade edildi.
 
2007-2008 sezonunda Real Mallorca formasıyla Guiza'nın ve 2008-09 sezonunda Atletico Madridli Diego Forlan'ın, o sezonlara tutuk bir başlangıç yaptıkları hatırlatılırken, ardından bu iki ismin de aynı sezon içinde en skorer oyuncu olmayı başardıklarına vurgu yapıldı. Guiza 27, Forlan ise 32 golle ipi göğüslemişlerdi.
 
Lionel Messi eğer bu sezon Cristiano Ronaldo'yu geride bırakarak, ligin gol kralı olmayı başarırsa aynı başarıyı yakalayacak.  

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!