comScore

Barcelona Barcelona

Pique:"Takımın başında Enrique var, Messi değil"

13 Şubat 2015, Cuma 21:56
Pique:

Barcelona'da yıldız oyuncu Pique katıldığı bir radyo programında Messi - Luis Enrique tartışmasında hocasından yana tavır koydu.

Barcelona'nın futbolcusu Gerard Piqué, bir süredir devam eden Messi-Luis Enrique tartışmasında Enrique lehine görüş bildirdi.

Katıldığı bir radyo programında soruları cevaplayan Pique, " takımın başında olan kişi açık olduğu üzere Luis Enrique'dir " dedi.
Barcelona'da bir radyo programına katılan Pique söyleşisinde kariyerinin sonuna kadar Bercelona'da forma giyeceğini belirtti. Futbol oynamaya uzun yıllar devam etmek istediğini söyleyen Pique, emekliliği düşünmediğini belki bu sezon belki de 6 yıl sonra bırakabileceğini söyledi.

Messi ile Luis Enrique arasındaki çatışmaya da değinen Pique, "Takımın başında Luis Enrique var, Messi değil. Burası açık. Messi takımın yükünü omzunda taşımasına karşın takımın lideri, patronu Luis Enrique'dir. Soyunma odasında bu tarz olaylar olmaz. Messi de Enrique de bazı sözler söylediler ama artık bunlar geçmişte kaldı. Yeniden o günlere dönmeye gerek yok. Messi'nin hocamızla ilişkisi her zaman iyi ve arkadaşça oldu" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!