comScore

Barcelona Barcelona

Atletico, Barcelona'ya boyun eğdi!

28 Ocak 2015, Çarşamba 23:59
Atletico, Barcelona'ya boyun eğdi!

Atletico'yu sahasında 3-2 yenen Barcelona Kral Kupası'nda yarı finale yükseldi. Arda'nın fırlattığı krampon maça damga vururken, Atletico maçı 9 kişi tamamladı.

İspanya Kral Kupası çeyrek final rövanş maçında, ilk maçta 1-0 yendiği Atletico Madrid'e konuk olan Barcelona, deplasmandan 3-2 galip ayrıldı.

Maça nüthiş başlayan Atletico, henüz 40. saniyede Fernando Torres'le öne geçti. Bu golle maça adeta 1-0 önde başlayan Atletico'ya cevap gecikmedi ve 9. dakikada Neymar skoru eşitledi.
Dakikalar 30'u gösterirken tartışmalı bir penaltı kazanan Atletico'da Raul Garcia atışı gole çevirdi ve takımın 2-1 öne geçirdi. 38'de Suarez'i durdurmak isterken topu kendi ağlarına gönderen Miranda topu kendi ağlarına gönderince skor 2-2 oldu. Bu golden sadece 3 dakika sonra tekrar sahneye çıkan Neymar, Barcelona'yı soyunma odasına 3-2 önde götürdü. Öte yandan 3. golden önce Atleticolular, Jordi Alba'nın eline çarpan top için uzun süre penaltı itirazında bulundular.

Atletico, 2. yarıda yeniden öne geçmek için yüklense de Barça tecrübesiyle geçit vermedi. Öte yandan 84. dakikada 2. sarı kartını gören Mario Suarez de oyundan atılınca Atletico sahada 9 kişi kaldı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Barcelona 3-2'lik galibiyetle Kral Kupası'nda yarı finale yükselen takım oldu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!