comScore

Barcelona Barcelona

'Barcelona, İlkay'dan vazgeçti'

29 Mart 2014, Cumartesi 13:30

İspanyol spor gazetelerinden El Mundo Deportivo, Barcelona'nın, Borussia Dortmund'da oynayan Türk kökenli İlkay Gündoğan'ı transfer etmekten vazgeçtiğini yazdı

İspanyol spor gazetelerinden El Mundo Deportivo, Barcelona'nın, Borussia Dortmund'da oynayan Türk kökenli İlkay Gündoğan'ı transfer etmekten vazgeçtiğini iddia etti.

El Mundo Deportivo, İspanya'da Real Madrid ve Barcelona'nın iki yıldır transfer listesinde olan İlkay Gündoğan'ın omurga fıtığı sakatlığının futbolcunun geleceği için ciddi bir problem oluşturduğunu yazdı.

Genç oyuncunun omurga fıtığı sorununun Katalan kulübü için bir handikap olduğunu savunan ve "Omurga fıtığı Gündoğan'ı Barcelona'dan uzaklaştırıyor" başlığıyla geniş bir habere yer veren El Mundo Deportivo, haberde Barcelona Kulübü Spor Direktörü Andoni Zubizarreta'nın "7 aydır sakatlık yaşayan ve ne zaman sahalara döneceği belli olmayan bir futbolcuyu transfer etme riskini almak gereksiz" yorumuna yer verdi.

Haberde, 30 Haziran 2015'e kadar Borussia Dortmund ile sözleşmesi olan ve Katalan takımında Xavi Hernandez'in yerini doldurmak için ideal isim olarak gösterilen 23 yaşındaki İlkay Gündoğan'ın sadece sağlık durumunda olumlu bir gelişme olması halinde tekrar Barcelona'nın transfer listesine girebileceği öne sürüldü. İlkay'ın bugün itibarıyla Brezilya'daki Dünya Kupası'na gitme olasılığı da çok düşük gösterildi.

Bu arada Barcelona'nın kiralık olarak Celta'ya verdiği Rafinha'nın sezon sonunda geri dönebileceği, Sevilla'nın Kolombiyalı futbolcusu Bacca'nın da Barcelona'da oynamak istediği ve çok fazla teklif alan Kamerunlu orta saha oyuncusu Alex Song'un da sezon sonunda takımdan ayrılmasının olası olduğu da iddia edildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!