comScore

Barcelona Barcelona

Neymar için olay yorum! Barça'da problem...

25 Mart 2014, Salı 16:30

Barcelona'nın eski efsane oyuncularından Johan Cruyff, Barcelona'da esas problemin Neymar'a ödenen miktar olduğunu öne sürdü.

Hollanda ve Barcelona'nın eski efsane oyuncularından Johan Cruyff, Katalan temsilcisinin Neymar'a ödediği bonservis bedelinin aşırı olduğunu ve Brezilyalı oyuncunun kulübü için problem oluşturduğunu iddia etti.

Gelirleri ihtiyaç sahiplerine verilecek bir dostluk maçının ardından konuşan Cruyff, Barcelona Teknik Direktörü Tata Martino ile konuştuklarını belirterek, "Barça ve diğer büyük kulüplerde görev alan teknik direktörler daha baskın bir rolde olmalıdır. Onunla bunu konuştum ama Barça'nın en büyük problemi Neymar" dedi.

Barcelona'nın Neymar'ın bonservis bedeline ödediği miktarı astronomik bulduğunu söyleyen Cruyff, "Neymar hiç şüphesiz harika bir oyuncu ama 21 yaşında hiçbir oyuncuya o kadar para verilmemeli" şeklinde konuştu.

"Messi dünyanın en iyi futbolcusu ama 21 yaşındayken o kadar da değerli değildi" diyen Cruyff, Neymar'a ödenen miktardan duyduğu rahatsızlığın yaşının genç olmasıyla ilgili olduğunu vurguladı.

Kulüpte kriz yaratarak eski başkan Sandro Rossell'in istifa etmesine neden olan Brezilyalı oyuncunun Barcelona'ya asıl maliyetinin 57 milyon yerine 86,2 milyon avro olduğu ortaya çıkmış, İspanyol basını miktarın daha da yüksek olabileceğini öne sürmüştü.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!