comScore

Barcelona Barcelona

500'ü ver, Messi'yi al!

07 Mart 2014, Cuma 17:07

Son günlerde adı bazı takımlarla transfer iddialarına karışan Lionel Messi için Barcelona'ya yakınlığı ile bilinen Sport gazetesi bir haber yayınladı.

Yıldız futbolcu Messi'yi transfer etmek isteyen kulüplerin 500 milyon avroyu gözden çıkarması gerektiği iddia edildi.
 
Barcelona Kulübü'ne yakınlığıyla bilinen Sport Gazetesi'nde yer alan haberde, Arjantinli Lionel Messi'yi transfer etmek isteyen kulüplerin "500 milyon avroyu gözden çıkarması" gerektiği ileri sürüldü.
 
Bazı internet sitelerinde çıkan Manchester City'nin Messi için "200 milyon avro vermeye hazır olduğu" yönündeki haberlere atfen Sport Gazetesi'nde yer alan haberde, Katalan ekibinin Messi konusunda hiçbir transfer görüşmesini kabul etmeyeceği değerlendirmesinde bulundu.
 
Arjantinli futbolcuyu almak isteyenlerin "500 milyon avroluk bir operasyon yapması gerektiği" vurgulanan haberde, "Messi'nin sözleşmesini tek taraflı feshetmesinin bedeli 250 milyon avro. 5 yıllık bir sözleşme yapması halinde bir o kadar daha ödenmesi gerekecektir. Çünkü Messi'ye yıllık net 25 milyon avro ödeniyor" denildi.
 
Haberde, tek taraflı sözleşmesini feshetmesi halinde 250 milyon avro ödemesi gereken Messi'nin 2018 haziran ayı sonuna kadar Barcelona ile anlaşmasının bulunduğu hatırlatıldı.
 
Sport Gazetesi'nde haberde ayrıca Barcelona Başkanı Josep Maria Bartemou'nun, "Messi satılık değil. Burada doğan bir futbolcu ve Barça'da kalmaya devam etmeli. Dünyada referans ve ekol olan bir futbolcu. İnşallah spor kariyerinin sonuna kadar Barcelona'da kalır" şeklindeki sözlerine de vurgu yapıldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!