comScore

Barcelona Barcelona

M. City'den Messi'ye çılgın rakam!

06 Mart 2014, Perşembe 15:30

İspanyol basınından gündeme bomba gibi düşecek bir iddia geldi. Premier League ekiplerinden Manchester City, Lionel Messi için 200 milyon euro'yu gözden çıkardı.

Premier League ekiplerinden Manchester City, sezon sonunda spor dünyasına bomba gibi düşecek bir transfer hamlesinde bulunmaya hazırlanıyor.

İspanyol basınında yer alan habere göre, İngiliz temsilcisinin sahibi olan Mansour bin Zayed bin Sultan Al Nahyan, kulübün sportif başarısı için kesenin ağzını açtığı ve bu doğrultuda gündemine aldığı ilk isim, La Liga ekiplerinden Barcelona forması giyen Lionel Messi oldu.

FESİH BEDELİNİ ÖDEYECEK!

Manchester City'i satın aldıktan sonra transfere ciddi paralar harcayan Sheikh Mansour'un, Arjantinli süperstar için, oyuncunun sözleşmesinde bulunan 200 milyon euroluk fesih bedelini ödemeye hazır olduğu ve Lionel Messi'nin de kendisine senelik 25 milyon euroluk bir teklifte bulunacağı iddia edildi.

Ayrıca aynı haberde Fransız devi PSG'nin de Lionel Messi tranferini ciddi anlamda düşündüğü ancak %75'lik vergi oranı sebebiyle bu transferden vazgeçtiği ifade edildi.

TEKLİFLER BABASINA!

İspanyol basınında yer alan haberde, Barcelona başkanının Neymar transferi ile yaşanan gelişmelerin ardından istifa etmesi ve teknik patron Martino'nun da geleceğinin tartışılır hale gelmesinin ardından zaten hali hazırda sakatlığı sebebiyle sıkıntılı günler geçiren Messi'nin Katalan ekibinde mutsuz olduğu belirtildi.

Lionel Messi'nin Barcelona'daki geleceğinin belirsiz olduğunun altı ısrarla çizilirken, Arjantinli yıldız için gelen tekliflerin oyuncunun babası Jorge Messi tarafından dinlenip, değerlendiriliği ifade edildi.

Sporx


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!