comScore

Barcelona Barcelona

Barcelona transferde düğmeye basıyor!

05 Mart 2014, Çarşamba 19:15

Barcelona'nın sezon başından beri gündeminde olan stoper transferi, Carles Puyol'un sezon sonunda futbolu bırakacağını açıklaması üzerine yeniden gündeme geldi. Hedefteki ilk isim Chelsea'nin yıldızı David Luiz.

FutbolArena - Barcelona'da sezon başından beri gündemde olan stoper transferi konusu yeniden gündemin en önemli maddelerinden biri haline geldi. Bu mevkide, gerek geçen sezon gerekse de bu sezon, zorunluluktan dolayı sürekli Mascherano'ya şans veren Katalan ekibi, Carles Puyol'un da futbolu bırakacağını açıklaması üzerine artık somut adımlar atmak istiyor.

Jose Mourinho yönetiminde pek fazla forma şansı bulamayan David Luiz'i listenin ilk sırasına yazan Barcelona, sezon sonunda Brezilyalı yıldız için 30 milyon Euroluk bir teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi. David Luiz'in herhangi bir sakatlık yaşamadığı sürece yazın oynanacak olan Dünya Kupası'nda Brezilya ilk 11'inin bankolarından biri olduğundan dolayı, olası bir değer artışına karşın Barcelona'nın bu transferi şampiyona başlamadan önce bitirmek istediği de vurgulandı.
David Luiz'in de Chelsea'de fazla forma şansı bulamamasından dolayı bu transfer sıcak baktığı öğrenilirken, Brezilyalı ayrıca yeni sezonda takıma katılacak olan genç stoper Kurt Zouma'nın gelişiyle birlikte iyice forma şansının azalacağının da farkında.

Maviler ile olan kontratı 2017 yılında bitecek olan David Luiz'in peşinde Barcelona'nın dışında Bayern Münih de bulunuyor.

Öyküm Kanbir

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!