comScore

Barcelona Barcelona

Barcelona gole boğdu!

15 Şubat 2014, Cumartesi 22:57

La Liga 24. hafta karşılaşmasında Rayo Vallecano'yu konuk eden Barcelona, Camp Nou'da gövde gösterisi yaptı ve sahadan 6-0'lık galibiyetle ayrıldı.

İspanya La Liga 24. haftasında Rayo Vallecano'yu konuk eden Barcelona, taraftarı önünde 5-0'lık galibiyet alırken sakat oyuncuların takıma geri dönmesiyle yeniden adeta yeniden dirildi.
 
Maçtaki gol perdesi 2. dakikada Adriano'nun golüyle açılırken 36. dakikada Messi skoru 2-0'a getirdi. Devre bu skorla sona ererken 53. dakikada Alexis Sanchez, 56. dakikada Pedro durumu 4-0'a getiren isimler oldu.
 
Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi 68. dakikada kendisinin ikinci, takımının beşinci golünü attı ve skoru 5-0 yaptı. Oyuna sonradan giren Neymar ise 89. dakikada maçtaki gol yağmuruna son noktayı koydu; 6-0.
 
Bu sonucun ardından Barcelona 60 puana yükseldi ve averajla tekrar liderliğe otururken Rayo Vallecano ise 20 puanda kaldı.
 
Öte yandan Barcelona'da sakatlıkları sona eren Carles Puyol ve Neymar, ikinci yarıda oyuna dahil oldu ve Manchester City ile oynanacak Devler Ligi mücadelesi öncesinde yeniden formalarına kavuşan isimler oldular.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!