comScore

Barcelona Barcelona

Barça'ya sahasında ağır darbe!

01 Şubat 2014, Cumartesi 18:57

La Liga'nın 22.haftasında lider Barcelona, Nou Camp'ta Valencia'ya 3-2 mağlup oldu.

Real Madrid ve Atletico Madrid ile kıyasıya bir zirve mücadelesinin içerisinde bulunan Katalan ekibi, sahasında Valencia'ya 3-2 mağlup olarak zirve yarışında çok ağır bir yara aldı.

 
Atletico ve Real Madrid'in maç fazlası ile önünde lider bulunan Barcelona, bu skorla 54 puanda kaldı. Valencia ise 28 puanla 8.sırada yer aldı.
 
Barcelona'nın gollerini 7.dakikada Sanchez, 54.dakikada da Messi kaydetti. Valencia'ya galibiyeti getiren goller ise  ise 44'te Piatti, 48'de Parejo ve 59'da Alcacer'den geldi.
Valencia karşısında penaltıdan skoru 2-2 yapan Messi, La Liga'daki 126 günlük gol hasretini sonlandırdı ancak bu gol evsahbi ekibe yetmedi. Barcelona ilk kez Nou Camp'ta Messi'nin gol attığı bir maçı kaybetti. Bundan önce Arjantinli'nin skor bulduğu 106 maçın 99'unu kazanmışlardı. Ayrıca La Liga'da sahasında oynadığı son 25 maçı da kazanan Barcelona, Valencia''ya 3-2 yenilmekten kurtulamadı. 

Bu sonuç aynı zamanda Barcelona'nın aralıksız tam 59 haftadır sürdürdüğü liderliğini de tehlikeye attı. Aynı puanda bulundukları Atletico Madrid ve 1 puan gerilerinde bulunan Real Madrid maçlarını kazanırlarsa 3.sıraya düşecekler.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!