comScore

Barcelona Barcelona

Messi verdi, Tello attı, Barça şov yaptı

23 Ocak 2014, Perşembe 01:06

İspanya Kral Kupası çeyrek final ilk maçında Levante'yi 4-1 mağlup eden Barcelona'da Messi'nin yaptığı 3 asisti gole çeviren Tello yıldızlaştı.

Barcelona, Kral Kupası çeyrek final ilk maçında Levante deplasmanına çıktı. 
 
Maçın henüz başlarında Katalan ekibinde Pedro gole çok yaklaştı. 6. dakikada şut şansı yakalayan İspanyol oyuncu bu fırsatı gole çeviremedi. 
 
Ev sahibi ekip ise maçın başlarında ofsayt problemini çözmekte zorlandı. Ancak 31. dakikada güzel bir fırsat yakalayan Nabil El Zhar, Levante'yi öne geçirmeyi başardı. 
 
Soyunma odasına geride giden Barcelona ikinci yarıya eşitliği yakalamaya çalışarak başladı. 54. dakikada ise şanssız bir an yaşayan Juanfran kendi kalesine golü yolladı ve skora dengeyi getirdi. 
 
60. dakikada ise ceza sahası içinde iyi bir şut bulan Tello, skoru 2-1 Barcelona lehine çevirdi. Goden sonra konuk takım Lionel Messi ile bir kaç şans yakaladı. Ancak gol maçın etkili isimlerinden olan Tello ile geldi. 81. dakikada Levante filelerini havalandıran 22 yaşındaki oyuncu takımının üçüncü golünü atmayı başardı.  
 
Maçı kendi şovuna dönüştüren Tello, 86. dakikada da kendisinin üçüncü golünü attı ve Katalan devinin evindeki maça 4-1'lik avantajla gitmesini sağladı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!