comScore

Barcelona Barcelona

Barça, Messi'yi riske etmiyor

04 Ocak 2014, Cumartesi 16:33

Barcelona Teknik Direktörü Gerardo Martino, Elche ile oynanacak La Liga maçının kadrosunda Lionel Messi'ye yer vermedi.

Sakatlığının tedavi sürecini ülkesi Arjantin'de geçiren Lionel Messi, 1 aylık bir aranın ardından 2 Ocak Perşembe günü Barcelona'ya geri döndü.

4 kez Dünyada Yılın Oyuncusu unvanına layık görülen Lionel Messi'nin dizardı kirişi sakatlığının nüksetme olasılığı üzerine Barcelona Teknik Direktörü Gerardo Martino, Arjantinliyıldızını La Liga'da Elce ile yapacakları karşılaşmanın kadrosuna dahil etmedi.

Martino, vatandaşının fiziksel açıdan iyi göründüğünü ama maç kondisyonunu kazanması için beklemeleri gerektiğine değinirken, "Gördüğüm kadarıyla,Messi hırs dolu, bence fiziksel anlamda çok iyi durumda ve bir katil görünüşüne sahip. Takımarkadaşlarıyla yapacağı antrenmanlarla daha fazla ritim bulmaya ihtiyacı var ve sonrasında da bunu rekabetçi bir faaliyette göstermesi lazım olsa daşu anda çok iyiye gidiyor. Oyun tarzımızdan geri adım atmaya hiç gerek yok. Oyuncular formda döndü ve lige yeniden yüksek seviyede bir performanslabaşlamayı umuyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

MESSİ HARİCİNDE 2 EKSİK DAHA VAR

Barcelona'da sakatlıklarını atlatanVictor Valdes, Neymar ve Xavi Hernandez, Elche önünde görev beklerken, Dani Alves hastalığı, Sergio Busquets ise kart cezasınedeni ile takımdan uzak kalacak.

Öte yandan Barcelona teknik heyetinin Lionel Messi'yi ligde bir sonraki hafta zirveyi yakından ilgilendiren Vicente Calderon deplasmanındaki Atletico Madridkarşılaşmasına kadar hazır hale getirmeyi hedeflediği belirtildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!