comScore

Barcelona Barcelona

'Ronaldo eğer Barça'da oynasaydı...'

28 Aralık 2013, Cumartesi 17:34

Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes, Portekizli futbolcu hakkında ilginç bir iddia ortaya attı.

Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes, Portekizli futbolcunun Barcelona'da oynaması halinde bir sezonda 120 gol atabileceğini savundu.

Portekiz basınına konuşan Mendes, toplam 69 kez fileleri havalandırarak sezonun gol rekorunu kıran Ronaldo ile devam eden sakatlığı nedeniyle eski istatistiklerini tutturamayan Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'yı kıyasladı.

2013 yılında 69 gol atan Ronaldo hakkında konuşan menajer Mendes, "Messi gol rekortmeni mi? Eğer Ronaldo Barcelona için oynasaydı bir sezonda 120 gol atardı" diyerek ilginç bir açıklamaya imza attı.

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ve Franck Ribery ile Ballon d'Or ödülü için kıyasıya bir yarış içerisinde. 13 Ocak'ta belli olacak sonuç öncesi Ronaldo ödülün en büyük adaylarından.

Real Madrid'in yıldızı Ronaldo, sezon başında yaşadığı sakatlığa rağmen bu sezon La Liga'da oynadığı 16 maçta 18 gol attı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!