comScore

Atletico Madrid Atletico Madrid

Simeone: 'Türkler sonuna kadar teslim olmaz'

24 Kasım 2015, Salı 22:02
Simeone: 'Türkler sonuna kadar teslim olmaz'

Galatasaray maçı öncesi Atletico Madrid teknik direktörü Simeone önemli açıklamalarda bulundu

FutbolArena - Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. maçında Galatasaray ile karşılaşacak olan Atletico Madrid'te teknik direktörü Diego Simeone, önemli açıklamalarda bulundu.

"Türkler sonuna kadar pes etmeyecektir"
 
Maç öncesi basın toplantısında konuşan Arjantinli teknik adam Diego Simeone, Galatasaray'da Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın kart cezalısı olmasının ve Teknik Direktör değişikliğinin Atletico Madrid için avantaj mı olduğuyla ilgili gelen soru üzerine şu açıklamaları yaptı.
 
"Galatasaray'ın tecrübeli ve bireysel olarak çok yetenekli futbolcuları var. Son 2 maçta 6 gol atmaları da onların hücum gücünü gösteriyor. Ayrıca Türklerin karakterini biliyoruz. Sonuna kadar pes etmeyeceklerdir."
 
Simeone maça hangi kadroyla çıkacağının kararını vermediğini söylerken, "Juanfran ve Gimenez konusunda henüz kararımı vermedim. Yarın son bir kez daha bakacağım. Galatasaray karşısında oyunu iyi okumamız gerekiyor. Kazanmak istiyoruz" dedi.
 
Simeone ayrıca, La Liga'nın en az gol yiyen kalecisi Jan Oblak için "Ondan çok memnunuz. Çok büyük bir geleceğe sahip. Umarım kendini daha da geliştirir" yorumunu yaptı.
 
Simeone ile birlikte basın toplantısında konuşan Atletico Madrid'in tecrübeli futbolcusu ve takım kaptanı Gabi ise "Galatasaray için son fırsat. Her şeylerini vereceklerdir. Çok karışık bir maç olacak" şeklinde konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!