comScore

Atletico Madrid Atletico Madrid

Atletico, Real galibiyetleri sonrası rehavete kapılıyor

16 Şubat 2015, Pazartesi 00:28
Atletico, Real galibiyetleri sonrası rehavete kapılıyor

La Liga'da Celta Vigo'ya yenilen Atletico Madrid, yine bir Madrid derbisi sonrası kayıp verdi. 

FutbolArena Dış Haberler - La Liga'da Celta Vigo'ya yenilen Atletico Madrid, yine bir Madrid derbisi sonrası kayıp verdi. 

Atletico Madrid, La Liga'da 23. hafta maçında Celta Vigo deplasmanında 2-0 kaybetti. Arda Turan'ın cezası nedeniyle forma giyemeyediği mücadelede alınan kaybın bir Madrid derbisi olması dikkat çekti. 
Atletcio Madrid bu sezon Real Madrid ile 6 kez karşılaşıp 4'ünü kazandı, 2'si berabere tamamlandı. İlginç olan Atletico Madrid'in ezeli rakibini mağlup ettiği 4 galibiyetinin ardından oynadığı maçların 3'ünde maplup olması. 

Atletico sezona İspanya Süper Kupası'nda Real Madrid'i 1-1'in rövanşında 1-0 yenerek iyi başladı ama bu galibiyetin ardından ligin ilk maçında Vallecano ile berabere kaldı. Ligde Real'in sahasında rakibini 2-1'le deviren Atletico Madrid o karşılaşmadaki galibiyetin arından ilk resmi maçta Devler Ligi'nde Olympiakos'a 3-2 yenildi. 

İspanya Kral Kupası'nda da eşleşen Atletico ile Real'den turun ilk ayağında galip gelen taraf olan Atletico sonrasında La Liga'da Barcelona'ya 3-1 yenildi. 

Diego Simeone'nin ekibi, geçtiğimiz hafta La Liga'da Madrid derbisinde rakibini 4-0 gibi tarihi bir sonuçla yendi ama sonrasında oynadığı lig mücadelesinde Celta Vigo'ya 2-0 mağlup olarak başarılı sonuçlanan bir Madrid derbisi sonrası daha yenilgiye uğradı. 



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!