comScore

Atletico Madrid Atletico Madrid

Atletico Madrid başkanı Arda'yı satmayacaklarını söyledi

09 Şubat 2015, Pazartesi 14:32
Atletico Madrid başkanı Arda'yı satmayacaklarını söyledi

Atletico Madrid Kulübü Başkanı Enrique Cerezo, Arda Turan'ın İngiltere'ye transfer olacağı yönündeki iddiaları net bir dille yalanladı.

Atletico Madrid'in, Real Madrid'i 4-0 yendiği derbi maç sonrası İspanyol televizyonunda yayınlanan bir spor programına katılan Enrique Cerezo, Arda Turan hakkındaki transfer iddialarına da yanıt verdi.  Başkan Cerezo, "Bize takımda kalacağını söylüyor. O da, biz de bu beraberlikten memnunuz. İstemedikçe bu takım onu satmaz" şeklinde konuştu. 
 
Cerezo, "Şu ana kadar kulübe herhangi bir teklif gelmedi. Çıkan haberler dedikodudan ibaret. Bizimle iki yıl daha sözleşmesi var. Bir takıma gideceği sürekli iddia ediliyor. Hangi takım ise bize söylesinler. Çünkü benim başkan olarak bundan haberim yok. Muhteşem oynuyor ve seyirciler bundan büyük zevk alıyor" diye konuştu.
 
O tam bir profesyonel
Atletico Madrid Başkanı Arda'nın krampon fırlatmasıyla ilgili olarak, "Hem saha içinde, hem de saha dışında tam bir profesyonel. Yaptığı bir hata varsa onu kabul etmiştir. Kendisini kontrol etmesini biliyor. Krampon fırlatma konusunda bizden özür dilemiştir ve yeterli görülmüştür. Bu konuyu uzatmaya artık gerek görmüyorum" ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!