comScore

Atletico Madrid Atletico Madrid

Azerbaycan, Atletico Madrid'in formasındaki reklamı değiştirdi

07 Şubat 2015, Cumartesi 14:50
Azerbaycan, Atletico Madrid'in formasındaki reklamı değiştirdi

Azerbaycan, İspanya'da milli futbolcu Arda Turan'ında forma giydiği Atletico Madrid takımının formasına verdiği reklamı değiştirdi.

Atletico Madrid'e forma sponsorluğu yapan Azerbaycan, ''Land of fire Azerbaycan'' yazan takım formasının göğüs reklamını değiştirerek Avrupa Kıtası'nın yeni spor organizasyonu olan Bakü 2015 oyunlarının logosunu yerleştirdi. Atletico Madridliler bugün gerçekleşecek olan Real Madrid maçında sahaya Bakü 2015 logosu olan formayla çıkacak. Takım 2014-2015 sezonunun sonuna kadar UEFA Şampiyonlar Ligi ve İspanya Futbol Şampiyonası olan La Liga'nın maçlarına söz konusu formayla çıkacak.

Bakü 2015, Avrupa Kıtası'nın yeni spor organizasyonu olan Avrupa Oyunları 12-28 Haziran 2015 tarihleri arasında Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de düzenlenecek. Avrupa Olimpiyat Komitesi tarafından düzenlenecek oyunlarda, 49 Avrupa ülkesinden 6 bini aşkın sporcu 20 branşta madalya sahibi olmak için mücadele edecek. Her dört senede bir tekrarlanacak söz konusu oyunlar, 2016 Rio Yaz Olimpiyatları öncesinde sporculara kendilerini sınamaları için fırsat sunarken bazı branşlarda da eleme turnuvası özelliği taşıyacak. CİHAN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!