comScore

Atletico Madrid Atletico Madrid

Koke: "Arda özür diledi"

06 Şubat 2015, Cuma 11:50
Koke:

Atletico Madridli futbolcu Koke, takım arkadaşı Arda Turan'ın hakeme kramponunu fırlatması olayını artık geride bırakmak gerektiğini söyledi.

Koke, İspanyol spor gazetesi Marca'ya yaptığı açıklamada, Barcelona ile yaptıkları İspanya Kral Kupası maçındaki bir pozisyonda faul vermemesine sinirlendiği hakeme kramponunu fırlatan milli futbolcuyla ilgili, "Hepimiz hata yapıyoruz. O da hata yaptığını biliyor ve bir daha olmayacak. Arda özür diledi ve bağışlandı. Bu olayı artık geride bırakmak gerekir" değerlendirmesinde bulundu.

Atletico Madrid'in rakiplerine karşı sert oynadığı yönündeki eleştirilere de Koke, "Rakiplerimizi sahada döverek lig şampiyonu olmadık. Oynamayı bilmek gerekir. Baskı kuran bir takımız ve bu oyun stilimizi de değiştirmeyeceğiz. Sert oynadığımızı söylemeleri bizi rahatsız ediyor" yanıtını verdi.

La Liga'da yarın Real Madrid'e karşı oynayacakları Madrid derbisi öncesinde rakip takımdan Marcelo, Sergio Ramos ve James Rodriguez gibi önemli futbolcuların sakatlık ve kart cezası gibi nedenlerle oynamayacak olmasının kendilerini ilgilendirmediğini belirten Koke, maça kazanmak için çıkacaklarını ve ilk dakikadan itibaren baskılı oynamaları gerektiğini söyledi.  

Koke, geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid'e yenildiklerini hatırlatarak "Lizbon'daki maçı unutmak için tek yol bu sezon Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak" dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!