comScore

Atletico Madrid Atletico Madrid

İspanya'da gözaltılar başladı

18 Aralık 2014, Perşembe 12:30

Madrid'de 30 Kasım'daki taraftar kavgasının ardından başlatılan operasyon kapsamında Deportivolu taraftar grubundan 13 kişi daha gözaltına alındı

İspanya'nın başkenti Madrid'de 30 Kasım'da 1 kişinin ölümüne neden olan taraftar kavgasıyla ilgili başlatılan operasyon kapsamında Deportivolu 13 taraftarın gözaltına alındığı bildirildi.

Kavgaya karışanlara yönelik 16 Aralık'ta başlatılan ve "Neptün" adı verilen operasyon bugün ülkenin kuzeyindeki Coruna kentine uzandı. Deportivo'nun radikal taraftar grubu "Riazor Blues"a bağlı olan ve Madrid'deki kavgada oldukları tespit edilen 13 kişinin gözaltına alınarak, Madrid'e getirilecekleri açıklandı. 

Son 2 gündeki operasyonlardan dolayı gözaltına alınanların toplam sayısı 54'ü bulurken, bu kişiler bugün hakim karşısına çıkartılacak. Gözaltındaki taraftarların çoğunluğu "Frente Atletico" adlı Atletico Madrid'in radikal taraftar grubunun üyeleri olurken, aynı zamanda Deportivo, Sporting Gijon ve Rayo Vallecano takımlarının radikal taraftarları da bulunuyor. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!