comScore

Atletico Madrid Atletico Madrid

Atl. Madrid'den Arda Turan'a sürpriz teklif!

26 Kasım 2014, Çarşamba 09:24

Atletico Madrid'in Başkanı Enrique Cerezo, Arda Turan hakkında konuşurken kritik bir ifade kullandı.

Son birkaç yıldır mütevazı kadrolarla hem İspanya Ligi'ne hem de Avrupa futboluna damgasını vuran Atletico Madrid'in Başkanı Enrique Cerezo, Bugün Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.
 
İspanyol futbol adamı 2011 yılından bu yana Madrid ekibinde forma giyen milli futbolcumuz Arda Turan ve daha birçok konuyla ilgili çarpıcı sözler sarf etti.
 
'LA LİGA ÇOK ZOR BİR LİG'

Öncelikle kulüp olarak hedeflerine değinen Cerezo "Biz bu sezon da mükemmel işler yapmak istiyoruz. Harika bir takıma, harika bir antrenöre ve taraftara sahibiz. Amacımız lig şampiyonluğu unvanımızı korumak. Bunun için mücadele ediyoruz. Ama biliyorsunuz, İspanyol liginde büyük takımlar, büyük oyuncular var, çok zor bir lig. Biz mücadele edeceğiz, en iyisi için. Bir kez daha Şampiyonlar Ligi'nde finale çıkmak istiyoruz" dedi.
 
"FUTBOLU BURADA BIRAKSIN"

Arda'nın Atletico için önemine değinen Madrid ekibinin başkanı, "Arda mükemmel bir futbolcu. Bir futbol dahisi. Atletico'ya geldiğinden bu yana onu arkadaşım gibi seviyorum. Oyun stiline hayranım. Eğer Arda futbol sahasında ise o sahada mutlaka bir şeyler olur. Taraftarımız da ona aşık hem futbolcu olarak hem de karakter olarak. Atletico Madrid'de futbol yaşantısını sonlandırmasını çok isteriz. Böyle bir arzusu varsa bunu hiç şüphe yok ki değerlendiririz" şeklinde konuştu.
 
Arda'nın Atletico'nun temel oyuncularından biri olduğunu ifade eden Cerezo "Bana göre İspanya'da yaşamaktan ve Atletico'da oynamaktan mutlu. Takımımızdaki hiçbir oyuncu bir başka takıma gitmek istemez" yorumunda bulundu.
 
'SİMEONE BİR ŞAMPİYON'

Cerezo, Atletico Madrid'in son dönemdeki başarılarında kuşkusuz en büyük payın sahibi olan teknik direktör Diego Simeone'ye de övgüler yağdırarak "Bence Simeone yılın teknik direktörü ödülünü almayı fazlasıyla hak ediyor. O bir şampiyon teknik direktör. Eğer siz şampiyon olmuşsanız teorik olarak en iyi antrenörsünüzdür. Ama biz ekip olarak en iyisiyiz ödül alalım ya da almayalım. Bu bir realite" ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!