comScore

Atletico Madrid Atletico Madrid

Arsenal'e bir Türk daha!

17 Şubat 2014, Pazartesi 14:30

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'de, Mesut Özil'in ardından bir Türk daha gündeme geldi. İngiliz ekibi transfer etmek için çalışmalara başladı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal, Mesut Özil'in ardından Arda Turan'ı da transfer edebilmek için çalışmalara başladı.

Schalke forması giyen Draxler'in transferini Ocak döneminde gerçekleştiremeyen ve yaz dönemi için de Alman yıldızın Bayern'e transfer olma ihtimalinin yüksek olmasından dolayı rotasını alternatif isimlere çeviren Arsenal'in Arda Turan konusunda Arsene Wenger'den olumlu raporlar aldı.

Arda Turan'ı Galatasaray'da oynadığı dönemden bu yana takip ettiği iddia edilen Arsenal'in özellikle son iki sezonda Atletico Madrid'de büyük bir patlama yapan milli futbolcu için 40 milyon euroluk serbest kalma rakamı üzerinde düşünen Arsenal'in 30 milyon euroluk bir transfer bütçesi belirlediği belirtildi.

Atletico Madrid ile olan sözleşmesini yenileyen ve Madrid temsilcisinden aldığı yıllık ücret 4 milyon euro seviyesine çekilen Arda Turan, hemen her fırsatta yaptığı açıklamada en büyük hayalinin İngiltere Premier Lig'de forma giymek olduğunu dile getirmişti.

Sporx


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!