comScore

Arsenal Arsenal

Olympiakos-Arsenal maçı öncesi müthiş restleşme

09 Aralık 2015, Çarşamba 19:28
Olympiakos-Arsenal maçı öncesi müthiş restleşme

Olympiacos kalecisi Roberto Jimenez Gago ile konuk Arsenal santraforu Olivier Giroud arasında dikkat çeken bir demeç restleşmesi yaşandı.

FutbolArena - Birçok yıldız oyuncusu sakat olan Arsenal bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak adına deplasmanda Olympiakos ile final havasında bir maçı oynayacak.

İlk maçta kendi sahasında 3-2 yenildiği rakibi karşısında çok daha iyi bir sonuçla galibiyet elde etmesi gereken Arsenal için 1-0 ve 2-1 gibi tek farklı galibiyetler yeterli olmayacak.
Ancak 3-2'lik bir Arsenal galibiyetinde ise devreye genel averaj gireceğinden Arsenal gruptan 2. takım olarak çıkabiliyor.

3-2, 4-3, 5-4 gibi sonuçların yanı sıra en az 2 farklı tüm galibiyetlerde gruptan çıkan 2. takım Arsenal olacak.
Gago ve Giroud restleşti
 
Bu akşam 21:45'te oynanacak bu final niteliğindeki maç öncesi ev sahibi Olympiacos kalecisi Roberto Jimenez Gago ile konuk Arsenal santraforu Olivier Giroud arasında dikkat çeken bir demeç restleşmesi yaşandı.
 
Olympiacos kalecisi Roberto Jimenez Gago, takım olarak Arsenal'ı yenebileceklerinden yana kendilerinden emin olduklarını dile getirdi.

Gago: 'Arsenal bizi yenemeyecek'
 
Karaiskakis Stadı'ndaki maç öncesi kaleci Roberto Jimenez Gago, "Kendi evimizde oynayacak olmamız büyük bir avantaj. Bu bize doğal bir avantaj sağlayacaktır.
Gerçi birçok kişi bize, başarabileceğimize ve gruptan çıkabileceğimize inanmıyor ancak şimdi biz bunun tam aksini ispatlayabiliriz. Londra'da aldığımız galibiyet bazılarına uyarı niteliğinde olmalı. O galibiyet şans eseri değildi, biz hakettik ve böylece güvenimiz de yükselişe geçti. Emin olduğumuz tek şey, Arsenal'ın Atina'da galip gelemeyeceği. Stadın içerisindeki atmosfer ve rakibi zorlayacak taraftar desteği bu iddiamızı güçlendiriyor. " şeklinde demeç verdi.
 
Giroud: 'Her şeyimizi ortaya koyacağız'

Ancak buna karşılık olarak Arsenal'ın Fransız golcüsü Olivier Giroud ise bu akşam kazanmak adına herşeylerini ortaya koyacaklarını ifade etti.
 
Sakat oyuncuların çokluğuna rağmen hala yeterli sayıda kaliteli oyuncuların olduğunu vurgulayan Olivier Giroud sözlerini şu şekilde sonlandırdı ; " %100 konsantre olmuş ve %100 hazır bir şekilde sahaya çıkmalıyız çünkü %95 bile bize faydalı, yeterli olmayabilir. İçinde bulunduğumuz grup aslında dişimize göre bir grup idi. Taa ki biz ilk 2 maçımızı kaybedip, işleri zora sokana dek. Takımın yarısına yakını sakat ancak yine de yeterli kalitede isimler sahada olacak ve kadromuz bu eksikliği bir şekilde dengeleyecektir. Hafta sonu hep beraber gördüğümüz Joel Campbell örneğinde olduğu gibi, takviye isimler de görevlerini layıkıyla yerine getirecektir. "

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!